Kraamhulpmiddelen We nemen de volledige kraamuitzetlijst met je door!

Van matjes tot gaasjes en van tepelhoed tot borstkolf. We adviseren je over de juiste spullen voor je kraamuitzetlijst. Zo heb je voor je bevalling alles in huis wat noodzakelijk is en maak je jouw kraamtijd met de benodigde kraamhulpmiddelen zo makkelijk en aangenaam mogelijk!

Tijdens de kraamweek is het nodig om een aantal hulpmiddelen in huis te hebben. Dit zijn onder andere een rugsteun, douchekruk en een po (ondersteek). Ook is het belangrijk dat jouw bed verhoogd is, rond 80cm. Je kunt hier klossen voor lenen, maar ook op een andere manier creatief zijn. De genoemde hulpmiddelen zijn kosteloos te lenen bij Medipoint of Vegro

Er zijn een aantal dingen die je in huis moet halen, naast een kinderwagen, autostoeltje etc. Wij hebben de belangrijkste dingen voor jou op een rij gezet. Zie hiervoor de Babyuitzetlijst. Je krijgt van de kraamzorg een aparte uitzetlijst waar precies op staat hoeveel setjes kleren, rompertjes, doeken, washandjes etcetera je moet aanschaffen voor de baby. 

Documenten

Dat bevalt vanwege
deskundigheid!

Contact Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we met raad en daad voor jou, je partner en de kinderen om je heen klaar. Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Aanmelden zwangerschap

Je bent zwanger! Gefeliciteerd. Mogen wij je begeleiden?

Meld je aan arrow-right

Blijf op de hoogte

Volg onze (verloskundige) nieuwtjes en adviezen!

Contact - Verloskundigen Staphorst-Rouveen