Wie overtreffen jouw verwachting? Professionals met passie voor zwangerschaps-
begeleiding

Een broertje, zusje, neefje of nichtje erbij! Hoe klein we ook waren, als kind al fascineerde het wonder van een groeiende baby in moeders of tantes buik ons. We zochten van alles over zwangerschap op in de encyclopedie, keken met open mond en grote ogen naar bevallingsfoto’s en speelden zelfs met poppen bevallingen na. Over de vraag wat wil je later worden, hoefden wij nooit lang na te denken: ‘Iets met baby’s’. Waar ons hart precies lag, ontdekten we tijdens open dagen voor onze studiekeuze.

Professionals met passie voor zwangerschapsbegeleiding

We zien en begrijpen jouw wensen, angsten en krachten.

Uiteindelijk vielen we voor de magie van het vak verloskunde. Nog altijd verwondert de weg van bevruchting tot geboorte ons. Maar de zelfstandige en ondernemende kant van het beroep greep ons evenzeer. Jou controle laten ervaren over je zwangerschap door je de best passende begeleiding te bieden, geeft ons voldoening. Zeker nu we zelf moeders zijn! We begrijpen jouw angsten, vervullen je wensen en zetten jou in je kracht. Omdat we jou zien, de vrouw achter de zwangerschap. Maar ook de partner naast je en de kinderen om je heen.

Best passende begeleiding bij zwangerschap - Verloskundigen Staphorst-Rouveen

Ontmoet ons team Kies voor de kleinschaligheid, die bij jou past!

Onze praktijk bestaat uit vier verloskundigen. We vormen een klein en hecht team dat de ons-kent-ons-cultuur waarin je leeft snapt en waardeert. Niet omdat we in jouw omgeving opgroeiden, maar wel omdat we er al jaren wonen en in de samenleving meedraaien.

Dorien Post-Brandsema Manusje van alles

Serieus als het moet, in voor een geintje als het kan. Zo houdt Dorien de humor erin. Ook met haar positieve karakter draagt ze bij aan de sfeer. Ze is dol op de afwisseling binnen haar beroep. Ze geeft net zo makkelijk anticonceptiezorg als dat ze zich bezighoudt met de bedrijfsmatige kant van de praktijk die ze runt. Daardoor wordt ze niet voor niets ons manusje van alles genoemd.

BIG-nummer: 19915070803

Dorien Post-Brandsema - Verloskundigen Staphorst-Rouveen

Elsbeth Marx-Scholing De rust zelve

Nog zo’n bezige bij binnen ons team. Beheerst alle aspecten van het verloskundigenvak en laat zich daarin van haar beste kant zien: de rust zelve en niet van haar stuk te brengen. Met diezelfde nuchterheid en kalmte vertegenwoordigt mede-eigenaresse Elsbeth onze praktijk in de regio door haar bestuurlijke betrokkenheid bij de coöperatie Verloskundig Plein Zwolle.

BIG-nummer: 09914546203

Elsbeth Marx-Scholing - Verloskundigen Staphorst-Rouveen

Heidi Pelleboer-Vogelzang Verbindende factor

Betrokkenheid kenmerkt Heidi in alle opzichten. Voor haar cliënten toont ze haar kunde, voor onze praktijk haar flexibiliteit en voor de regio haar verbindende vermogen. Mede dankzij haar inbreng in protocollen werken regionale verloskundigen, huisartsen en ziekenhuizen nu veel beter samen. Nog zo’n gemene deler bij al haar bezigheden? Haar praktische instelling!

BIG-nummer: 49926203003

Heidi Pelleboer-Vogelzang - Verloskundigen Staphorst-Rouveen

Janneke Pleister Luisterend oor

Altijd een luisterend oor. Dat is wat Janneke kenmerkt. Of je nou komt voor een echo of spreekuur ook voor jouw verhaal heeft ze alle aandacht. Het zit opgesloten in haar zorgzame en betrokken karakter en benaderbare houding. Het laat haar eveneens uitblinken in collegialiteit.

Janneke Pleister - Verloskundigen Staphorst-Rouveen

Ina van den Berg Cement tussen de stenen

De telefoon aannemen, de voorraad beheren, het archief bijhouden, de praktijk schoonhouden, de administratie doen; als praktijkassistente is Ina van alle markten thuis. Ze is een harde werkster, altijd goed gemutst en vriendelijk voor iedereen. Hoewel ze niet altijd zichtbaar is voor jou als zwangere, fungeert ze voor ons als het cement tussen de stenen.

Ina van den Berg - Verloskundigen Staphorst-Rouveen
Keuzevrijheid bij Verloskundigen Staphorst-Rouveen
Dat bevalt dankzij
keuzevrijheid!

Een netwerk om op terug te vallen Ontdek de voordelen van onze samenwerking met Verloskundigen Plein!

We behoren tot Verloskundigen Plein, een collectief van verloskundigen in Zwolle en omstreken. We onderhouden nauw contact met elkaar, zorgverzekeraars, ziekenhuizen en kraamcentra. Als uitwisseling van kennis leidt tot nieuwe ontwikkelingen en inzichten, passen we die in jouw voordeel toe.

Samenwerking Verloskundigen Plein - Verloskundigen Staphorst-Rouveen
Verloskundigen Plein
Samenwerken bevalt beter
Verloskunde Zorggroep Zwolle e.o
De Verloskundige
Isala
KNOV keur

Stagiaires Jij bepaalt of en welke rol ze spelen bij jouw zwangerschap!

Als Verloskundigen Staphorst-Rouveen zijn we een opleidingspraktijk. Verloskundigen in opleiding kunnen dus stage bij ons lopen. Afhankelijk van hun leerjaar mogen zij onder onze begeleiding en verantwoordelijkheid bepaalde handelingen uitvoeren. Het is belangrijk voor hun ontwikkeling dat zij deze leermomenten hebben, maar we respecteren altijd de wens van jou als cliënt. Dus ook als jij de aanwezigheid van een stagiaire rond je zwangerschap niet op prijs stelt. We houden er rekening mee dat jij niet teveel verschillende gezichten ziet. Wij begeleiden daarom maar een aantal stagiaires per jaar. Zij verblijven meestal 2, 4, 6 of 9 weken, afhankelijk van hun studiejaar.

Opleidingspraktijk Verloskundigen Staphorst-Rouveen

Benieuwd hoe wij jouw verwachting overtreffen?

Contact Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we met raad en daad voor jou, je partner en de kinderen om je heen klaar. Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Aanmelden zwangerschap

Je bent zwanger! Gefeliciteerd. Mogen wij je begeleiden?

Meld je aan arrow-right

Blijf op de hoogte

Volg onze (verloskundige) nieuwtjes en adviezen!

Contact - Verloskundigen Staphorst-Rouveen