Miskraam We helpen je bij je fysieke en emotionele verwerking!

Een miskraam is een ingrijpende gebeurtenis. Er komt een abrupt einde aan al je plannen en fantasieën over je verwachte kindje. Je lichaam herstelt mogelijk snel, maar je blijft geschokt en vol ongeloof achter. We begeleiden je bij je emotionele verwerking, lichamelijke herstel en waar nodig met een (medische) doorverwijzing. Ook helpen we je op weg naar een eventuele nieuwe zwangerschap.

Verderop op deze pagina staat onze flyer Miskraaminformatie. Je leest daarin o.a. algemene informatie over een miskraam, behandelingsopties, belangrijke beladviezen, het verloop van een miskraam, wat te doen etc. Ook is er de De miskraamfolder waarin nog de voor- en nadelen per optie worden besproken. We adviseren jou (en je partner) om deze beide door te lezen wanneer je een miskraam hebt. 

Het kan nodig zijn om extra begeleiding te krijgen van een miskraamcoach. Dit kan prettig en verstandig zijn als jij klachten blijft houden van de miskraam. Dit kunnen zowel geestelijke als lichamelijke klachten zijn. Er is een checklist ontwikkeld om te beoordelen of jij hier mogelijk baad bij zou kunnen hebben. Bekijk het document Miskraam 10 vragen checklist verderop op deze pagina. 

Informatie deverloskundige.nl   

Miskraam verwerking

Watermethode

Documenten

Dat bevalt vanwege
deskundigheid!

Contact Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we met raad en daad voor jou, je partner en de kinderen om je heen klaar. Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Aanmelden zwangerschap

Je bent zwanger! Gefeliciteerd. Mogen wij je begeleiden?

Meld je aan arrow-right

Blijf op de hoogte

Volg onze (verloskundige) nieuwtjes en adviezen!

Contact - Verloskundigen Staphorst-Rouveen