Kraamtijd We checken hoe het met jou en je baby gaat!

In de kraamtijd bezoeken we je. We controleren hoe het gaat met je baby en kijken hoe het gaat met jou. We hebben oog voor je lichamelijke en mentale herstel, begeleiden je bij het geven van borstvoeding en bereiden je in afstemming met de kraamzorg en het consultatiebureau voor op ons eindconsult en de periode na de kraamtijd.

Heb jij alles al in huis wat je nodig hebt in de kraamtijd? Wij hebben een babyuitzetlijst ontwikkeld waar je precies op ziet wat je klaar moet hebben staan. Kijk verderop op deze pagina en download de Babyuitzetlijst (je kunt deze ook van ons krijgen tijdens het spreekuur).

Wil jij meer informatie over wat jij tijdens het kraambed kunt verwachten? Kijk dan eens naar onderstaande afspeellijsten. De VerlosMoeder vertelt op een leuke en duidelijke manier over de kraamtijd en wat daar bij komt kijken. Onze tip: kijken!

Kraamtijd  Borstvoeding & Kolven  Opvoeding & Baby

Kijk ook eens op onderstaande webpagina's voor meer informatie over borstvoeding.

Borstontsteking: wat te doen?

Borstvoeding.com

lalecheleague.nl

Medela.nl

Documenten

Dat bevalt vanwege
deskundigheid!

Contact Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we met raad en daad voor jou, je partner en de kinderen om je heen klaar. Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Aanmelden zwangerschap

Je bent zwanger! Gefeliciteerd. Mogen wij je begeleiden?

Meld je aan arrow-right

Blijf op de hoogte

Volg onze (verloskundige) nieuwtjes en adviezen!

Contact - Verloskundigen Staphorst-Rouveen