Vacature | Verloskundige (1-3 dagen per week)

Onze praktijk bestaat uit vier verloskundigen. We vormen een klein en hecht team dat op een laagdrempelige en betrokken manier met elkaar omgaat. Maar we zien en begrijpen ook de wensen, angsten en krachten van onze zwangere vrouwen. Kortom, we zijn professionals met passie voor zwangerschapsbegeleiding! Wil jij daar onderdeel van uitmaken? Dan horen we graag van je!

Waarom zoeken we een verloskundige?

Binnen de praktijk van Verloskundigen Staphorst-Rouveen is ruimte voor een extra verloskundige. We kunnen je eigenlijk direct al goed gebruiken, maar mocht je pas iets later beschikbaar zijn, is dat ook geen probleem. Sowieso zoeken we versterking voor de (zomer)vakanties.

Wie ben jij als verloskundige?

Als verloskundige ben je fysiologisch ingesteld en enthousiast over je vak. Je bent opgeleid in Nederland of in België, maar in dit laatste geval heb je al wel werkervaring in een Nederlandse praktijk. Mocht je echo’s kunnen maken, is dat mooi meegenomen maar het is zeker geen vereiste voor ons. We vinden je basis-skills belangrijker!

Wat typeert onze praktijk?

Onze verloskundigenpraktijk in Staphorst is een middelgrote praktijk met 200 zorgeenheden. Naar onze cliënten toe vinden we persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk. Daarom nemen we daar ook de tijd voor tijdens een intake (60 minuten) of een consult (15-30 minuten). Binnen de zorg die we verlenen, doen we zelf termijn-, groei- en liggingsecho’s, IUD-controle-echo's, en plaatsen we ook zelf IUD's. Ook hebben we een goede samenwerking binnen het VSV Zwolle en we zijn aangesloten bij het Verloskundig Plein Zwolle. Een coöperatie die zich gezamenlijk inzet voor kwaliteit. Ook werken we nauw samen met echocentrum EchoEnzo voor onder andere de ETSEO en TTSEO. Daarnaast organiseren we voorlichtingsavonden en zijn we een opleidingspraktijk, wat betekent dat er regelmatig enthousiaste studenten bij ons zijn.

Wat bieden we jou?

Allereerst zit onze praktijk in een unieke omgeving: een prachtig, landelijk maar compact gebied met een hoog percentage thuisbevallingen. Onze cliënten zijn warm, gastvrij en nuchter en vinden de kracht van de natuur belangrijk, net als wij zelf. Daarnaast zijn we een hecht team met een open sfeer. We hebben onderling laagdrempelig contact en vinden gezelligheid belangrijk. Zo lunchen we regelmatig samen op de praktijk tijdens werktijd (daarbuiten doen we dat lekker thuis) en organiseren we jaarlijks een leuk teamuitje.

Wil jij onze verwachting overtreffen?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je motivatie en cv naar Dorien en Elsbeth (info@verloskundigenstaphorst.nl). We maken graag kennis met je!

Contact Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Voor, tijdens en na je zwangerschap staan we met raad en daad voor jou, je partner en de kinderen om je heen klaar. Hoe kunnen we jouw verwachting overtreffen?

Aanmelden zwangerschap

Je bent zwanger! Gefeliciteerd. Mogen wij je begeleiden?

Meld je aan arrow-right

Blijf op de hoogte

Volg onze (verloskundige) nieuwtjes en adviezen!

Contact - Verloskundigen Staphorst-Rouveen