Ons team bestaat uit drie vaste verloskundigen

Dorien Post – Brandsema
Esther Visbeek – Halma
Elsbeth Marx – Scholing

Wij hebben allemaal afwisselend spreekuur en diensten. Tijdens jouw zwangerschap maak jij kennis met alle verloskundigen van onze praktijk, zodat je tijdens de bevalling een vertrouwd gezicht hebt.

Ina van den Berg is onze praktijkassistente. Zij verzorgt op de vrijdagochtend een deel van onze administratie.

Waarneming
In geval van vakantie, zwangerschapsverlof of bij ander langdurig uitval van een van de verloskundigen, zal een waarneemster ons team versterken. Hiervan houden we jullie op de hoogte middels een bericht op het mededelingenbord in de wachtkamer. Op dit moment werkt Rianne Wennemars als vaste invaller binnen ons team. Ook Heidi Vogelzang verstrekt zo nu en dan ons team. Klik hier voor meer informatie.

Stagiaires
Verloskundigen Staphorst – Rouveen e.o. is een opleidingspraktijk. Dit betekent dat er af en toe verloskundigen in opleiding bij ons stage lopen. Afhankelijk van het leerjaar voeren zij, onder onze supervisie, bepaalde handelingen uit. Wij blijven als verloskundigen altijd verantwoordelijk voor de handelingen die zij doen. Het is fijn en belangrijk dat studenten veel leermomenten hebben. De aanwezigheid van de stagiaire is echter niet verplicht. Wanneer jij tijdens de controles of tijdens jouw bevalling liever geen stagiaire erbij wilt hebben, dan kun je dit gerust aangeven.
Voor een overzicht wanneer er studenten zijn, zie hier.

BIG registratie
Vanaf 1 juli 2020 zijn wij verplicht om ons BIG registratienummer openbaar te tonen. BIG staat voor ‘Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg’. Deze wet geeft ons regels en beschermd op die manier patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.
Door ons registratienummer te laten zien kunnen wij aantonen dat wij bevoegd zijn om ons vak uit te oefenen. Wij voldoen aan de regels en verplichtingen die van iedere verloskundige wordt verwacht.

Dorien Post – Brandsema (BIG registratie 19915070803)
Esther Visbeek – Halma (BIG registratie 89918961603)
Elsbeth Marx – Scholing (BIG registratie 09914546203)